Kao jedna od vodećih privatnih klinika u zemlji, Opšta bolnica Una je zdravstvena institucija koja uliva poverenje.

Profesionalizam i iskustvo lekara, najsavremeniji aparati, posvećenost osoblja i tim vrhunskih stručnjaka svrstavaju našu bolnicu u sam vrh privatne medicinske prakse na ovim prostorima.

Od trenutka kada smo počeli sa radom, 1997. godine, vratili smo osmehe na lica mnogih pacijenata i njihovih najbližih. Uspešno smo izveli veliki broj zahtevnih i teških operacija, tretirali pacijente otpuštane sa drugih klinika, gradeći tako reputaciju klinike koja uliva poverenje. Dve operacione sale opremljene su dovodima za centralne gasove i kompletnim sistemom monitoringa. Sobe za oporavak i boravak pacijenata poseduju zasebna kupatila, Internet, klima uređaje i kablovsku televiziju.

Opšta bolnica Una raspolaže organizovanim sanitetskim interkontinentalnim avio transportom i najsavremenijim reanimobilima, osposobljenim za prevoz najteže bolesnih pacijenata.

“Svaki vrh planine nam je dostižan ako ne prestajemo da se penjemo.”

— Richard James Molloy

Delatnosti

Interna medicina

Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa.

Pedijatrija

Pedijatrija predstavlja granu medicine koja je definisana objektom svog interesa, odnosno detetom, od samog rođenja do kraja adolescencije

Pulmologija

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem pacijenata koji imaju problema sa disanjem i plućima.

Kardiologija

Odeljenje koje se bavi bolestima srca ikrvnih sudova.